Results 1 to 10 of 10

Thread: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

  1. #1
    Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    27

    Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    I replaced my iMac a few days ago, and ever since, the SB Omni Control Panel settings are not 'sticking' whenever I restart macOS (10.13.4). I have to re-enter them every time!
    Any help appreciated.

  2. #2
    Moderator HT-CL's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,296

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Quote Originally Posted by imacken View Post
    I replaced my iMac a few days ago, and ever since, the SB Omni Control Panel settings are not 'sticking' whenever I restart macOS (10.13.4). I have to re-enter them every time!
    Any help appreciated.
    Hi imacken,

    Is the software the latest version? You can download the latest version from this website.
    Om Vajrapani Hum,
    HT-CL

    http://www1.wfp.org/

  3. #3
    Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    27

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Thanks, but, yes, it is the latest version already.

  4. #4
    Moderator HT-CL's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,296

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Quote Originally Posted by imacken View Post
    Thanks, but, yes, it is the latest version already.
    Hi imacken,

    You may want to contact Creative support to feedback on the issue.

    There is not much I can do here for this issue.
    Om Vajrapani Hum,
    HT-CL

    http://www1.wfp.org/

  5. #5
    Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    27

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Quote Originally Posted by HT-CL View Post
    Hi imacken,

    You may want to contact Creative support to feedback on the issue.

    There is not much I can do here for this issue.
    Thanks, already tried that. Getting nowhere - as usual - with them. Just standard responses and not reading what I have written properly.

  6. #6
    Moderator HT-CL's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,296

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Quote Originally Posted by imacken View Post
    Thanks, already tried that. Getting nowhere - as usual - with them. Just standard responses and not reading what I have written properly.
    Hi imacken,

    I have sent you a private message.
    Om Vajrapani Hum,
    HT-CL

    http://www1.wfp.org/

  7. #7

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Hello, I have the same problem ((( . SB Omni (USB 2.0) latest firmware and software. MacOS 10.13.4. Can I wait for software updates?


    P.S. Sorry, I'm using Google translator

  8. #8
    Moderator HT-CL's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,296

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Quote Originally Posted by fessnekro View Post
    Hello, I have the same problem ((( . SB Omni (USB 2.0) latest firmware and software. MacOS 10.13.4. Can I wait for software updates?


    P.S. Sorry, I'm using Google translator
    Hi fessnekro,

    You may want to contact Creative support to feedback about the issue.
    Om Vajrapani Hum,
    HT-CL

    http://www1.wfp.org/

  9. #9
    Contributor
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    22

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    I tried everything the support suggested on this issue -> nothing solved it. Not sure if anyone with this problem had a different experience.

    In the end, the support suggested removing the installed driver, being positive that everything was squeeky clean etc. then reinstalling the latest driver -> the problem persists for me, settings like e.g. "bass redirect" and many others simply will always reset to their defaults after reboot.

  10. #10

    Re: Omni settings not 'sticking' on Mac restarts

    Hello! I communicated with the support of the Creative. Creative programmers already know about the problem. Expect the early release of updates for the control panel app. The new version fixes a reset error.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •